Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Șoșoacă poate candida la Senat!

ro

22 Oct, 2024 17:50 1021 Marime text
Diana Șoșoacă, sursa foto: Facebook/Diana Șoșoacă
Tribunalul București a respins contestația depusă de Amalia Bellantoni, care cerea respingerea candidaturii Dianei Iovanovici Șoșoacă la Senat. 


MINUTA INSTANȚEI 

„Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Hotărârea se afişează, în mod vizibil, la sediul Tribunalului Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 22.10.2024, ora 15.50, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, potrivit minutei instanței.

Tip solutie: Respinge cererea

Soluția pe scurt: Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Hotărârea se afişează, în mod vizibil, la sediul Tribunalului Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 22.10.2024, ora 15.50, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.


Amalia Bellantoni s-a înscris în SOS România, dar a fost exclusă după alegerile din iunie. După ruperea relațiilor cu Diana Șoșoacă, Bellantoni a acuzat-o de conducere dictatorială a partidului și de comiterea unor nereguli în ce privește finanțele partidului.
 
Judecătorii CCR au invalidat decizia Biroului Electoral Central privind candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Curtea a admis, astfel, două contestaţii privind candidatura Dianei Şoşoacă. Ea acuză că scoaterea sa din cursă s-a făcut „în folosul liderului AUR, George Simion, care are astfel șanse mai mari să intre în turul al doilea, iar Marcel Ciolacu ar avea un adversar mai accesibil în finala prezidențială”.


Citește și: 

Amalia Bellantoni, apel după ce i-au fost respinse contestațiile. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii