Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din tabloul vremurilor trecute Primarul va face defilare cu Poliţia Locală

ro

01 Apr, 2011 01:42 3863 Marime text
cap_6.jpgIeri, aleşii locali au votat regulamentul de funcţionare a Poliţiei Locale, structură care va fi funcţională începând cu această toamnă, după ce poliţiştii proaspăt recrutaţi vor fi şcoliţi.

Primarul Radu Mazăre s-a declarat ieri foarte încântat de poliţia care va fi înfiinţată, „aşa cum au vrut constănţenii". „Vor fi angajaţi 320 de poliţişti locali. În septembrie, ei vor ieşi pe stradă, vom face şi defilare, ca să-i vadă toată lumea. Constănţenii pot să-i reclame pe aceştia dacă nu-şi fac treaba", a mai spus Mazăre.

Politia_Locala_21.jpgPrimarul a mai adăugat faptul că mai înainte trebuie să se facă angajările, după care aceştia trebuie să urmeze anumite cursuri de trei luni, la Bucureşti. „Urmăm procedura cum au vrut constănţenii în urma sondajului pe care l-am făcut. Sper să punem în funcţiune această structură", a spus edilul.

Tot ieri, aleşii locali au votat şi retragerea imobilului în care funcţiona Creşa nr. 6 din strada Topolog nr. 6 plus terenul de 1.853,35 metri pătraţi, din folosinţa Serviciului Public de Administrare Creşe, urmând ca în acel imobil să funcţioneze Poliţia Locală.

În ediţia online puteţi vizualiza regulamentul de organizare şi funcţionare a Poliţiei Locale aşa cum a fost el aprobat ieri de consilieri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii