Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Director general adjunct la Poșta Română, Carmen Alecu, fostă membră PNL și PUSL s-a înscris în PSD Constanța!

ro

16 Oct, 2024 15:27 246 Marime text


Carmen Mirela Alecu, fostă membră PNL și PUSL și o susținătoare a lui Mihai Lupu s-a înscris în echipa PSD a organizației municipiul Constanța.

La alegerile locale din  9 iunie, Alecu de profesie jurist a candidat pentru un mandat de consilier județean pe listele PUSL Constanța.

„Decizia de a se alătura PSD vine ca urmare a faptului că Partidului Social Democrat a demonstrat în mod constant că prioritizează echitatea socială, bunăstarea cetățenilor și dezvoltarea sustenabilă a României", se arată într-un comunicat de presă transmis de organizația municipală.

 Carmen Alecu este director general adjunct la Compania Națională Poșta Română iar în cadrul organizației naționale a PNL a deținut funcția de secretar general adjunct -Organizatia Femeilor Liberale din Romania, cu atribuţii privind centralizarea, actualizarea şi completarea bazei de date a OFL, dar şi centralizarea planurilor de acţiuni ale filialelor judeţene.

Pentru scurt timp a deținut și funcția de președinte interimar al Organizației Județene de Femei a PNL Constanța, după ce  Mihaela Scrieciu a demisionat din PNL și din calitatea de consilier județean.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii