Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discutii „amicale" PD-L - PNL la Mangalia

ro

10 Jan, 2009 02:22 1439 Marime text
paul_foleanu_la_materialul_partide.jpgNegocierile între partidele cu reprezentanţă în Consiliul Local Mangalia continuă. După ce PNL-ul anunţa că, la finele anului trecut, a purtat o rundă de negocieri cu PSD Mangalia, 2009 începe cu discuţii între foştii membri ai coaliţiei DA, PD-L - PNL. În cursul acestei săptămâni, membrii celor două partide au avut o „întâlnire amicală", după cum afirmă cei prezenţi la discuţii.
„A fost o întâlnire în cadrul căreia am decis, o dată în plus, să facem totul în vederea bunei desfăşurări a şedinţelor Consiliului Local Mangalia", afirmă Paul Foleanu, vicepreşedintele PD-L Mangalia. „Ambele partide doresc instaurarea unui climat constructiv în cadrul Consiliului Local. Tocmai de aceea, s-a stabilit ca, pe viitor, să aibă loc discutarea prealabilă a fiecărui punct de pe ordinea de zi şi manifestarea unitară a votului în cadrul consiliului".
Cele două partide vor mai discuta, cât de curând, şi pe marginea propunerilor pentru funcţia de viceprimar, ştiut fiind că Mangalia nu are un secund la primărie din luna octombrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii