Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DJ 228A Poarta Albă - Ovidiu, modernizat cu fonduri europene

ro

23 Mar, 2011 02:30 2125 Marime text
În cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Judeţean Constanţa s-a aprobat şi încadrarea în categoria funcţională a drumurilor de interes judeţean a unui drum de interes local din judeţul Constanţa.

Este vorba mai exact despre drumul comunal DC 87 care face legătura între comuna Poarta Albă, Nazarcea (Galeşu) şi oraşul Ovidiu şi care, în urma hotărârii aprobate ieri de către aleşii judeţeni, va purta denumirea de DJ 228A. Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu a precizat că încadrarea drumului comunal în categoria drumurilor judeţene este necesară în vederea accesării de fonduri europene pentru reabilitarea lui. Din expunerea de motive a hotărârii adoptate ieri aflăm că modernizarea drumului care leagă Ovidiu de Poarta Albă se numără printre priorităţile Zonei Metropolitane Constanţa, fiind aprobat ca proiect finanţabil prin Programul Operaţional Regional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • galesu 02 Sep, 2019 14:17 Propunere de stire de presa: Modernizarea DJ 228A nu a adus nici un beneficiu locuitorilor din satul Nazarcea, situat pe aceasta cale rutiera; astfel, la peste 3 ani de la modernizarea ei, nu exista nici un mijloc de transport in comun care sa treaca prin sat. Mai mult, exista pericolul major ca drumul judetean sa fie distrus prematur de autocamioanele de mare tonaj care il tranziteaza si care nu respecta nici regimul de viteza si nici cel de greutate.