Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi consilieri din Mangalia si-au gasit cauciucurile masinilor taiate

ro

19 Feb, 2009 03:21 1334 Marime text
pt_consileri.jpgDupă ce, la finele anului trecut, primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, afirma în mass-media că şi-a descoperit cauciucurile de la autoturismul proprietate personală „înţepate", iată că nu mai târziu de ieri, doi consilieri locali au păţit acelaşi lucru aproape simultan.
Sorin Andrei (vicepreşedintele PNL Mangalia şi consilier local) şi Ion Anghel (liderul PRM Mangalia şi, la rândul său, ales local) şi-au găsit, la prima oră a dimineţii, cauciucurile făcute praf. Ion Anghel ne-a declarat că se simte ceva mai puţin „norocos" decât colegul său liberal, pentru că s-a ales cu toate cele patru cauciucuri sparte.
Sorin Andrei a avut parte de un „tratament" mai blând din partea făptaşilor, autotusimul său având numai o roată tăiată. „Nu e în regulă ce se întâmplă în Mangalia, eu nu am mai auzit să se întâmple aşa ceva. Şi eu şi colegul meu, Ion Anghel, am depus dimineaţă reclamaţii la poliţie şi aşteptăm să vedem rezultatul anchetei. Tot ce pot spune este că autorii vor fi acţionaţi în instanţă, şi pe penal, şi pe civil", ne-a declarat Sorin Andrei.
În altă ordine de idei, vineri, consilierii locali, alţii decât PSD, vor organiza o şedinţă extraordinară, la sediul primăriei (în cazul în care uşile instituţiei li se vor deschide de această dată, faţă de întâlnirea lor din luna ianuarie), în cadrul căreia vor cădea de acord asupra apărătorului ce îi va reprezenta în instanţa constănţeană,  în procesul înaintat de Mihai Claudiu Tusac, pentru dizolvarea Consiliului Local Mangalia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii