Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Lasconi a câștigat șefia USR! (VIDEO)

ro

26 Jun, 2024 13:33 482 Marime text
Votul intern pentru alegerea noului preşedinte USR s-a închiat miercuri, la ora 12.00, după ce membrii partidului au avut la dispoziție două zile pentru a-și exprima preferințele.

Câștigătoarea șefiei USR este Elena Lasconi. 

„Puterea poporului însemnă putere în fiecare zi și nu doar o dată la 4 ani. Puterea cetățeanului însemnă să ai o viață într-o țară mândră și respectată în acre îți dorești să-ți crești copiii și să nu îți dorești să pleci din țara asta cu gândul că în altă parte e mai bine și că sistemul funcționează”, a declarat Elena Lasconi.



Elena Lasconi – 52 de ani, Câmpulung, Argeș
 

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat încă de duminică, 16 iunie, că a decis să-și depună candidatura pentru șefia USR. Lasconi, în vârstă 52 de ani, este de profesie economist cu o carieră de 25 de ani în televiziune. Din 2020, este primarul USR al municipiului Câmpulung Muscel, funcție în care a fost realeasă în 2024. În primul său mandat a început proiecte de peste 400 de milioane de lei – bugetul orașului pe 40 de ani, potrivit USR.

„A obținut peste 100 de milioane de lei din PNRR pentru proiecte de dezvoltare în Câmpulung. A finalizat construirea unei secții noi de oncologie a Spitalului Municipal și a depus un proiect major de infrastructură pentru a obține fonduri europene pentru extinderea cu 40 km a rețelei de apă și canalizare, aproape jumătate din cât s-a făcut în 70 de ani”, mai spune partidul. Elena Lasconi activează în filiala USR Câmpulung, fiind membră din 2019.


Citește și:

Cine sunt cei șase candidați pentru șefia USR? Unul este din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii