Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Lasconi, candidatul USR pentru funcția de președinte al României - “Eu voi câștiga alegerile!” (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Aug, 2024 11:36 356 Marime text
Președinta USR și candidatul la alegerile prezidențiale, Elena Lasconi, se află zilele acestea la Constanța.

Aceasta a participat astăzi la o întâlnire informală cu reprezentanții mass-media în cadrul căreia au fost purtate discuții libere.

„Sunt oameni foarte faini la Constanța. Am văzut oameni empatici, la hotel și restaurant. Orașul arată mai bine ca acum câțiva ani. Sunt multe de făcut. Eu voi fi președintele României, simt cu toată forța mea. Va fi pentru prima dată în istotrie cîând România va avea un președinte femeie. Femeile sunt harnice, loiale, mai puțin tentate să fure! Eu nu aș trăda pe nimeni niciodată. Era foarte simplu să plec în străinătate. O să lupt, toată viața mea am luptat.

Nu mă interesează cu cine intru în turul doi, probabil cu Ciolacu. Noi suntem deschiși să discutăm cu PNL, dar să se iasă din coaliția de guvernare și să depărteze de Klaus Iohannis. Ar fi o sinucidere pentru PNL să nu intre în turul doi la prezidențiale. Nu vom face o alianță în orice condiții. Vorbim cu tineri pentru a avea soluții pentru tineri. Vrem să scădem taxarea pe salariul minim, ideal să ajungem la taxe zero. Avem un deficit foarte mare de medici în spitalele din România.“ - a precizat Elena Lasconi. 




Citește și: 

Elena Lasconi a vizitat comuna Ghidărești, județul Constanța! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii