Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Lasconi, liderul USR, revoltată de comunicarea deficitară a autorităților române cu privire la atacul de aseară la granița cu Ucraina

ro

08 Sep, 2024 11:33 259 Marime text
Elena Lasconi, Sursa foto: Facebook






Forțele ruse au reluat seria de atacuri cu drone asupra unor obiective civile și de infrastructură portuară din Ucraina, în dimineața zilei de 8 septembrie 2024, în proximitatea frontierei cu România.
 
În acest context, mesaje Ro-Alert au fost transmise populației din județele Tulcea, și pentru prima data, în Constanța.
 
Elena Lasconi, liderul USR, este revoltată de comunicarea deficitară a autorităților române cu privire la atacul de aseară la granița cu Ucraina.
 
 
„Este absolut revoltător să aflăm de la ucraineni mai multe decât de la autoritățile române! Drone rusești au intrat azi-noapte pe teritoriul României și tot ce am primit de la autoritățile române a fost un mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Constanța și Tulcea.
 
Domnule președinte Iohannis, domnule premier Ciolacu, aveți de gând să ne explicați și nouă ce se întâmplă? Care e situația de fapt și ce face România?
 
În primăvară, șeful Armatei ne cerea să modificăm legislația pentru a putea doborî dronele care intră pe teritoriul nostru. Domnule Ciolacu, aveți 60% din Parlament, faceți ceva? Generalul Ciucă are vreun cuvânt de spus sau nu-l lasă șeful lui, Klaus Iohannis?
 
România este în NATO și asta este o mare realizare, dar România are nevoie de politicieni serioși într-un context dificil”, spune Elena Lasconi.
 
Din datele disponibile la acest moment, a fost indicată probabilitatea existenței unei zone de impact pe teritoriul național, într-o arie nelocuită, în proximitatea localității Periprava. Forțele Ministerului Apărării Naționale execută, începând din această dimineață, cu mijloace aeriene și cu echipe la sol, cercetări în zonă , potrivit  MApN.  
 
Citește și
Oficial de la MApN despre atacul din noaptea trecută în care populația din județele Constanța și Tulcea a fost alertată
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii