Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Lasconi (USR) și-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2024

ro

01 Oct, 2024 13:56 187 Marime text



Elena Lasconi  și-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Președinta USR se angajează să îi reprezinte pe toți acei români care, de 35 de ani, s-au simțit trădați și păcăliți de clasa politică.
 
„De 35 de ani, ei au construit două Românii – o Românie în care ei au pensii speciale, salarii speciale, drepturi speciale. În cealaltă Românie suntem noi, poporul, care ne vedem de viețile noastre cu frică de Dumnezeu, cu respect față de lege, iar ei ne consideră cetățeni de mâna a doua”.

Sunt aici pentru a vă spune că e nevoie de un nou contract social între stat și societate. Un contract în care poporul să spună statului ce are de făcut și nu invers.

În 2024, putem termina ce am început în 1989. În 2024, putem începe să construim România la care au visat cei care au înfruntat gloanțele comuniștilor. România la care au visat «golanii» care au protestat pașnic în Piața Universității.
 
Îmi doresc să construim o Românie în care să ne simțim bine și din care să nu vrem să plecăm. O Românie pentru toți, nu doar pentru unii”, a declarat Lasconi la Biroul Electoral Central.

Alegerile  prezidenţiale au loc anul acesta pe 24 noiembrie - primul tur  și 8 decembrie - al doilea tur.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii