Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europarlamentarul Claudiu Târziu, „atac“ la adresa liderului partidului, George Simion!

ro

08 Oct, 2024 14:10 268 Marime text
George SimionEuroparlamentarul AUR, Claudiu Târziu, a lansat un atac fără precedent la adresa liderului partidului, George Simion, conform unei scrisori publicate de către ZiarulObiectiv. În documentul publicat în mediul online, Târziu susține că mai mulți aleși locali AUR au fost invalidați de către partid în mod abuziv și cheamă întreg partidul la revoltă împotriva lui George Simion, în caz contrar va ”momentul unei prăbușiri fără speranță”.

”Stimați colegi,

Momentele de cumpănă sunt ocazii uriașe pentru oamenii inteligenți. Avem șansa de a ne recunoaște greșelile, de a face o analiză lucidă și de a schimba lucrurile rapid și eficient. Acesta poate fi punctul de trecere la o nouă etapă de evoluție a partidului sau momentul unei prăbușiri fără speranță.

Dacă vrem să schimbăm ceva cu adevărat, o putem face în această săptămână. Încă mai este timp pentru a elibera adeverințele de membri colegilor aleși locali pe care partidul a refuzat să-i valideze în mod abuziv și care totuși și-au depus dosarele spre validare. Ne vom scuti de procese pe care le vom pierde, de risipirea de resurse, de scandaluri publice interminabile și, mai ales, vom face dreptate. Dacă nu facem dreptate în interiorul partidului, cum vom face pentru toți românii?

Încă mai este timp pentru a alcătui listele de candidați la parlamentare care să redea speranța alegătorilor noștri și care să ne ajute la obținerea unor rezultate mai bune. Între promisiunile noastre și persoanele propuse pe liste este nevoie de o perfectă concordanță, ca să recăpătăm încrederea unei părți din electorat care ne-a abandonat pe drum.

Încă mai este timp pentru a reface strategia electorală, astfel încât să convingem o mare parte dintre români că avem soluții și oameni pregătiți să le implementeze. Sunt gata să dau totul pentru succesul acestui proces și să las deoparte tot ceea ce m-a revoltat, doar cu speranța că vom regăsi împreună spiritul și forța cu care am fondat această mișcare.

Nu ratați această ofertă și organizați degrabă un calendar de întâlniri, cu prezență fizică și online, în cadrul cărora să reparăm ce s-a stricat și să clarificăm calea de urmat.

Același frate al vostru,

Claudiu Târziu”, se arată în scrisoarea semnată de Claudiu Târziu și publicată de ziarobiectiv.ro.

Citește și: 

Liderul AUR, George Simion, tată de băiat! Soția sa a născut astăzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii