Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fii şi fiice de pedelişti conduc tineretul PDL Constanţa

ro

18 Apr, 2011 03:03 2680 Marime text
tineri_pdl.jpgPărinţii au pierdut sau au spus „pas" bătăliei pentru funcţii în partid, însă copiii continuă tradiţia familiei în politică.

Printre cei aleşi în funcţii de conducere în structura organizaţiei de tineret a PDL Constanţa se numără şi urmaşii unor democrat-liberali care au avut un cuvânt de spus în partid pe timpul fostului preşedinte al organizaţiei judeţene.

Fostul secretar general al PDL Constanţa, Constantin Avătavului, a renunţat să mai candideze pentru vreo funcţie în structura Biroului Permanent Judeţean, după ce Mircea Banias - cel pe care l-a susţinut - s-a dovedit a fi un loz necâştigător. Fiul său, Costin Avătavului, a reuşit sâmbătă să câştige bătălia pentru una dintre cele trei funcţii de prim-vicepreşedinte la tineret.

Elena Buhaiev, fost inspector şcolar general al Constanţei, a fost învinsă sâmbătă în cursa pentru şefia organizaţiei judeţene de femei a PDL Constanţa de către Elena Ivănescu, retrăgându-şi şi candidatura pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte. Fiica sa, Roxana Buhaiev, a reuşit în schimb să capaciteze un număr suficient de voturi pentru a accede într-una dintre cele 15 funcţii de vicepreşedinte la tineret. Elena Buhaiev nu a renunţat însă la politică, fiind aleasă în urmă cu o lună secretar general adjunct al organizaţiei judeţene a PDL Constanţa.

Un alt fiu de democrat-liberal a devenit secretarul general al organizaţiei judeţene de tineret. Este vorba despre Mihai Tararache, fiul consilierului judeţean Hristu Tararache, ales la rândul său, în martie, secretar executiv al organizaţiei judeţene a PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii