Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe a decis să redevină activ în cadrul PSD Constanța

ro

22 Oct, 2024 16:25 825 Marime text
Florin Gheorghe, fost parlamentar și fost vicepreședinte al filialei PSD Constanța, a decis să redevină activ în cadrul organizației PSD Municipiul Constanța. Alături de el, au făcut acest pas alți zeci de susținători ai partidului. 

Ei sunt hotărâți să se implice în campania electorală, contribuind astfel la obținerea unui scor prin care Organizația PSD Constanța să fie reprezentată cu succes în Parlamentul României și, nu în ultimul rând, ca Marcel Ciolacu să devină Președintele României, transmite un comunicat de presă din partea PSD Constanța. 

Cu toții s-au prezentat la sediul PSD Municipiul Constanța, au semnat adeziunile și, împreună cu echipele din toate zonele orașului, au început acțiunile specifice campaniei  electorale. 

Cu cei înscriși astăzi în organizație, numărul membrilor PSD Municipiul Constanța a ajuns la 7000. În creștere evidentă față de finalul alegerilor locale, atunci când era de 6000. 

Avem convingerea că lor li se vor alătura și alți cetățeni ai Constanței, convinși fiind că Planul de Țară prezentat de Marcel Ciolacu este Calea Sigură pentru România!- a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale„Modernizarea armatei nu înseamnă serviciu militar obligatoriu, ci profesionist“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii