Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana, intampinat la Mangalia cu bannere si mesuri gigant

ro

09 Nov, 2009 03:24 2057 Marime text

dsc_2446.jpgMircea Geoană a fost sâmbătă, 7 noiembrie, invitatul „surpriză" la petrecerea primarului Mihai Claudiu Tusac, care a avut loc la Hotelul „President" din Mangalia. Surpriza a fost însă departe de a uimi pe cineva, cu atât mai mult cu cât mangalioţii fuseseră anunţaţi de vizita candidatului PSD în localitate printr-o serie de invitaţii puse în cutiile poştale, cu câteva zile mai înainte.

„Din delegaţie au mai făcut parte: preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Radu Mazăre, prim-vicepreşedintele Nicuşor Constantinescu, senatorii Alexandru Mazăre şi Nicolae Moga, vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, şi mulţii alţii. Toţi însoţitorii preşedintelui Mircea Geoană au salutat invitaţii prezenţi în sală, l-au felicitat pe primarul Mihai Claudiu Tusac şi s-au retras discret", ne spune un comunicat al primăriei.

dsc_2302.jpgGeoană a avut, la rândul său, o „surpriză" de... proporţii. În timp ce, timp de două săptămâni, Mangalia a dat dovadă de oarecare apatie în ceea ce priveşte materialele promoţionale ale PSD-ului, sâmbătă, oraşul s-a „înroşit". A fost scos pe firmament chiar şi uriaşul meş amplasat în buricul târgului, cu care oraşul s-a obişnuit la fiecare campanie, iar stâlpii ENEL au fost împânziţi cu afişe şi bannere cu liderul PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii