Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îmbulzeală şi nu prea pentru casele-container ale primarului 70 de constănţeni au depus dosarele în prima zi (galerie foto)

ro

05 Apr, 2011 03:00 2757 Marime text
locuinte_container.jpgLa câteva săptămâni după ce primarul Radu Mazăre a ieşit în prim-plan cu ideea de case ieftine pentru constănţenii care nu au un acoperiş deasupra capului¸ sclipire, se pare, a viceprimarului Gabi Stan, ieri, s-a dat startul etapei de primire a dosarelor celor care îndeplinesc anumite condiţii.

Ieri, în prima zi de depunere, la cele două centre de primire a dosarelor, cel de la sediul primăriei, de pe strada Ecaterina Varga, şi cel amenajat în parcul primăriei, au fost depuse în total 70 de dosare pentru locuinţe-container. Cele mai multe au fost depuse la centrul din parcul primăriei, însă foarte mulţi au venit să ceară solicitări legate de documentele pe care trebuie să le conţină dosarul. Programul de depunere la cele două puncte este de luni până vineri, între orele 8.30 şi 15.00. În ceea ce priveşte termenul limită de depunere a dosarelor, angajaţii primăriei prezenţi la cele două puncte ne-au spus că încă nu s-a stabilit care este acesta. „Probabil va dura o lună, două, nu se ştie exact", ne-a spus unul dintre funcţionarii primăriei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii