Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă şase primării s-au pus de acord în judeţ pentru USL La Techirghiol se vrea primul candidat USL la primărie din ţară (galerie foto)

ro

01 Apr, 2011 03:41 1784 Marime text
DSCF1145.jpgIeri, la sediul Uniunii Social Liberale din zona Trocadero, şase organizaţii locale din judeţ ale PSD, PNL şi PC şi-au dat mâna şi au semnat protocoalele de colaborare, demers început în urmă cu aproape două săptămâni.

Şefii organizaţiilor din Băneasa, Cobadin, Ostrov, Adamclisi, Murfatlar şi Techirghiol au semnat ieri colaborările la foc continuu, unii mai bucuroşi decât alţii. Singurul care a lipsit de la eveniment a fost şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, prins, se pare, cu treabă. De la Techirghiol a fost prezent şi deputatul PSD Eduard Martin, şef al organizaţiei locale din localitate, alături de colegul său de la PNL Iulian Socianu, dar şi de primarul PNL Adrian Stan. Secretarul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, şi-a exprimat speranţa că la Techirghiol, în spiritul uneia dintre cele mai bune colaborări în plan local, ar putea să se desemneze primul candidat al USL la primărie din ţară. Membrii PSD, PNL şi PC urmau a se întâlni aseară într-o şedinţă comună a USL. Au mai semnat protocoale şefii organizaţiilor din Murfatlar, unde au fost prezenţi Nicolae Crivineanu (PSD) şi Ion Vlădoi (PNL), Băneasa - Marin Stănel (PNL) şi Ovidiu Preda (PSD), Ostrov - Nicolae Dragomir (PSD) şi Octavian Mocanu (PNL) şi Adamclisi - Paul Şerbănescu (PNL), de la PSD, preşedintele interimar al organizaţiei, Felix Stroe, fiind plecat din localitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii