Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un sens giratoriu. Iată unde va fi (galerie foto)

ro

08 Dec, 2012 00:00 4228 Marime text

09_pod_butelii_-_sens_giratoriu_pod.jpgPotrivit Mădălinei Gheorghiade, managerul de proiect al investitorului Cora, sensul giratoriu din intersecţia I. C. Brătianu cu Dezrobirii, din zona Pod Butelii, va fi inaugurat la anul. Declaraţia a fost făcută ieri, în contextul prezentării de către Cora a investiţiei realizate începând cu data de 1 iulie a acestui an.

La eveniment au participat primarul Constanţei, Radu Mazăre, dar şi viceprimarii Decebal Făgădău şi Gabi Stan.

„Prezentăm municipalităţii investiţia pe care a realizat-o Cora în ceea ce priveşte amenajarea tuturor acceselor - pietonal şi auto - către centrul comercial. E vorba despre o investiţie de peste 4 milioane de euro, investiţie suportată integral de investitorul Cora. Investiţia este finalizată, în momentul acesta, în proporţie de 80% şi presupune reabilitarea şi reconfigurarea acceselor auto. Mă refer aici la pod, la strada Justiţiei, care a fost în totalitate refăcută. Un lucru foarte important este că investitorul a realizat, pe terenul pe care l-a achiziţionat pentru ridicarea centrului comercial, o stradă care va purta denumirea de Aleea Justiţiei. Strada va fi donată municipalităţii pentru a fluidiza tot ce înseamnă accesul auto în zonă", a afirmat Gheorghiade.

Conform celor spuse de managerul de proiect, în zonă vor exista, la finalizarea centrului comercial Cora, trei sensuri giratorii: unul sub pod, pe strada Cumpenei, unul la intersecţia dintre aleea Justiţiei şi strada Justiţiei şi, cel mai important, sensul giratoriu care „va fluidiza în totalitate tot ce înseamnă accesul în intersecţia Brătianu cu Dezrobirii". Acesta din urmă se va realiza, însă, în ultima etapă, după 1 ianuarie 2013.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Blioju Iuri 08 Dec, 2012 06:47 Foarte bine, asa trebuie sa intram in Europa. este greu de trecut pe Tomis cu Suceava, fiindca cind vine autobusul dinspre Brotacei are verde dar lumea totusi trece pe trecerea de pietoni, cel mai nimerit era un pasaj ubteran facut la intersectia Tomis, Suceava si Tulcei cu magazine dedesupt, si una latula era bun Suceava cu adamclisi chiar acolo in interesctie in fata pietei , si se fluidiza traficul.