Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interesele directorului RAEDPP Constanţa Cum arată averea lui Babuş Jr., consilier judeţean PSD (documente)

ro

11 Aug, 2012 02:48 4973 Marime text
02_Babus_Radu_Babus_27.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ. Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabetică a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Teren intravilan în Mamaia, la un loc cu Petrică Munteanu

Aşa cum se arată în declaraţia de avere, consilierul judeţean PSD Radu Babuş, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Constanţa, deţine patru terenuri: două intravilane şi două agricole. Mai exact, în comuna Crişan, judeţul Tulcea, Babuş Jr. a achiziţionat în 2007, prin contract de vânzare-cumpărare, un teren intravilan în suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi (1/1 cotă parte).

De asemenea, deţine, împreună cu Petrică Munteanu, un teren intravilan în suprafaţă de 1.291 metri pătraţi, în staţiunea Mamaia, dobândit în 2008.

În localitatea Cerchezu, consilierul judeţean are un teren agricol de 9 hectare, dobândit în 2010 în urma unei donaţii. Tot acolo şi tot din 2010 deţine un teren agricol de 6 hectare.

În ceea ce priveşte clădirile, tânărul social-democrat, director general al RAEDPP Constanţa, a trecut în declaraţia de avere un apartament în Constanţa, dobândit chiar anul acesta, prin cumpărare, în suprafaţă de 59,74 metri pătraţi.

Pasiunea pentru metale preţioase şi decoraţii

Interesant de remarcat, în declaraţia de avere a lui Radu Babuş figurează medalii şi decoraţii dobândite din 1999, estimate la 3.000 de euro. De asemenea, în declaraţie regăsim bijuterii din aur dobândite în perioada 1997 - 2008, estimate la 7.000 de euro.

Cât despre obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte ce fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro, Babuş Jr. a trecut în declaraţia de avere tablouri şi icoane dobândite în perioada 1996 - 2011, estimate la 7.000 de euro, precum şi timbre dobândite între 1997 şi 2011, estimate la suma de 5.000 de euro.

Cât câştigă Babuş Jr.

La rubrica „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, rezultate în ultimul an fiscal încheiat", în declaraţia lui Radu Babuş figurează indemnizaţia de consilier judeţean, de 7.244 lei net, precum şi salariul de director general al RAEDPP Constanţa, de 42.079 lei net.

Soţia sa, Irina, figurează în declaraţia de avere a consilierului judeţean cu un venit realizat ca asistent manager la SC Crescendo LCL SRL, în valoare de 7.269 de lei net.

Interese

În declaraţia de interese completată, ca şi cea de avere, pe 27 iulie, Radu Babuş apare ca asociat în SC Bora Two SRL Mamaia cu 50% din acţiuni (100 lei - valoarea totală a părţilor sociale şi/sau a acţiunilor), asociat (cu 65% din acţiuni) în SC Heracris Investment SRL Constanţa şi, de asemenea, asociat în SC Edilservis SRL Mamaia Constanţa (100%).

Babuş şi-a trecut în declaraţia de interese funcţia de director general al RAEDPP, dar şi pe cea de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, pe cea de lider al Organizaţiei Judeţene de Tineret şi, nu în ultimul rând, pe aceea de vicepreşedinte al TSD la nivel naţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii