Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întreţinerea locurilor de joacă din Constanţa şi Mamaia costă peste 200.000 lei

ro

25 Jul, 2013 00:00 2134 Marime text
Primăria Constanţa plăteşte 239.492,29 lei pentru lucrări de reparaţii şi întreţinere a locurilor de joacă din municipiul Constanţa şi Staţiunea Mamaia în anul 2013. Contractul a fost atribuit în urma unei cereri de ofertă firmei Deko Rom Group SRL Constanţa, firmă care, în anii trecuţi, a executat lucrările de reparaţii la pasajul de la gară şi mai apoi a recondiţionat vapoarele decorative de la intrarea în municipiul Constanţa.

Potrivit anunţului de atribuire, obiectul contractului actual presupune execuţia unor lucrări de reparaţii la componentele metalice prin înlocuire sau întărire prin sudură, repoziţionarea elementelor în beton, aplicarea vopselei în două straturi pe piesele metalice şi înlocuirea componentelor din lemn deteriorate.
Potrivit Registului Comerţului, SC Deko Rom Group SRL Constanţa are doi asociaţi, Doruleţ Oscar Valinescu (30%) şi Dragoş Valeriu Nistoroiu (70%). La finalul anului 2012, firma avea o cifră de afaceri de 1.120.239 lei şi patru salariaţi.
Cei doi asociaţi mai figurează amândoi şi în SC Deko Rom Consulting SRL şi Deko Rom International SRL. În plus, Dragoş Valeriu Nistoroiu mai apare ca asociat şi în SC Class Developer SRL, SC Deko Rom Investment SRL, SC Sturion Aquatech SRL şi Top Finance International Leasing SRL.
Potrivit datelor oficiale, Primăria Constanţa este singura autoritate publică locală cu care SC Deko Rom Group SRL a avut contracte din 2010 până în prezent. Este vorba, în total, de patru contracte însumând 777.127,15 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii