Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Anghel a lasat invitatia lui Tusac la poarta primariei

ro

28 Oct, 2009 02:18 940 Marime text
În cursul zilei de ieri, la încercările de „conciliere", după cum le numeşte primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, erau programaţi să participe liderii PRM şi PC. Dacă în cazul acestora din urmă, preşedintele PC Constanţa, Ion Mincă, a revenit la Mangalia special pentru a se întâlni cu primarul urbei, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Ion Anghel, liderul PRM, filiala locală.

Acesta a rămas vertical în declaraţiile făcute în urmă cu câteva zile şi nu s-a „prezentat" la chemarea edilului. „M-a sunat ieri secretara de la primărie, să mă întrebe dacă vin, să îi transmită domnului primar. I-am spus să îi transmită că poate pleca liniştit să se culce, eu am spus deja, în presă, că nu mă duc. Am terminat orice discuţie, Curtea de Apel va fi cea care va avea ultimul cuvânt", ne-a declarat Ion Anghel.

Şi, ca să fie din nou cel mai original dintre consilierii locali, trebuie să menţionăm faptul că Ion Anghel este singurul dintre aleşi care nu doar că a refuzat invitaţia lui Tusac, ci i-a şi adus, personal, scrisoarea înapoi. Pe care i-a lăsat-o... la poartă.

Până la ora actuală, consilierii PD-L, PNL şi PRM au refuzat categoric să mai continue dialogul cu primarul Tusac, afirmând că numai instanţa mai poate lua o decizie pentru blocajul din Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii