Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Dumitrache reacție la anunțul candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale!

ro

20 Aug, 2024 16:38 251 Marime text
Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale PSD ConstanțaIon Dumitrache, președintele Organizației Municipale PSD Constanța a transmis astăzi printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că Marcel CIOLACU și-a asumat responsabilitatea de a fi președintele tuturor românilor și, în acest sens, își depune candidatura la Președinția României.

„Organizația Municipală PSD Constanța sprijină această candidatură, având convingerea că România are nevoie de un președinte pentru care contează fiecare român și fiecare comunitate, dincolo de orice coloratură politică.
Marcel CIOLACU a demonstrat acest lucru atât în postura de politician, cât, mai ales, în cea de premier. Poziție din care s-a preocupat și a rezolvat problemele cetățenilor din România.
Social-democrații din cadrul Organizației Municipale Constanța sunt pregătiți să lupte pentru ca președintele PSD, Marcel CIOLACU, să fie ales PREȘEDINTELE ROMÂNIEI.
Avem convingerea că România are nevoie de un președinte social-democrat, Marcel CIOLACU fiind personalitatea care poate aduce echilibrul de care este  nevoie în țara noastră. 
Marcel CIOLACU poate reprezenta România cu demnitate în toate forurile internaționale și, nu în ultimul rând, poate să ne aducă acolo unde merităm să fim: o națiune prosperă, sănătoasă, educată  și respectată!“ - a precizat Ion Dumitrache,  președintele Organizației Municipale PSD Constanța. 

Citește și: 

Premierul României, Marcel Ciolacu, și-a anunțat astăzi candidatura la alegerile prezidenţiale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii