Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îşi mută afacerile la Topalu Vicele Darie vrea să fabrice vinuri

ro

25 May, 2011 00:18 2298 Marime text

cap_7.jpgVicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Darie, şi-a schimbat sediul social, respectiv obiectul principal de activitate la cele două firme în care este asociat, General Auto Service SRL şi PC Dual Logistics SRL.

Aşa cum arată datele publicate în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, nr. 1827/23.V.2011, obiectul principal de activitate al firmei PC Dual Logistics SRL se schimbă din „telecomunicaţii" în „fabricarea vinurilor din struguri". Potrivit hotărârii, vechiul obiect de activitate va trece la secundar. Totodată, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa notifică firma să depună textul actualizat al actului constitutiv al societăţii.

Şi la cealaltă firmă în care Darie este asociat s-au operat schimbări. Potrivit Hotărârii nr. 1 luate de membrii asociaţi Cristian Darie şi Alexandru Darie, a fost schimbat sediul social în Topalu, strada Dunării nr. 507 şi s-a închis punctul de lucru al General Auto Trading SRL care funcţiona în localitate la aceeaşi adresă. În plus, a fost schimbat şi obiectul principal de activitate, cu cel privitor la cultivarea strugurilor, acestuia adăugându-i-se cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase şi a celor producătoare de seminţe oleaginoase, cultivarea pepenilor, tuberculilor, cultivarea fructelor, arbuştilor fructiferi, căpşuni, nuciferi, creşterea păsărilor şi a altor animale. A mai fost adăugat obiectul referitor la activităţi în ferme mixte, silvicultură, exploatare forestieră, colectarea produselor nelemnoase din flora spontană, pescuitul în ape dulci, acvacultură, distilarea, rafinarea şi mixarea băuturilor alcoolice, fabricarea vinurilor din struguri, fabricarea cidrului şi a altor vinuri din fructe, dar şi a altor băuturi distilate, obţinute prin fermentare. La fel ca în cazul celeilalte firme, şi General Auto Trading SRL a fost notificată să-şi prezinte textul actualizat al actului constitutiv.

Contactat telefonic, Cristian Darie ne-a spus că momentan nu are nimic în plan în ceea ce priveşte desfăşurarea vreunei activităţi care să aibă ca obiect vreunul dintre punctele cu care a fost completată activitatea firmei, însă nu este exclus ca în perioada următoare să se întâmple acest lucru: „Cele două firme nu aveau activitate de multă vreme. Nu intenţionez deocamdată să fac nimic cu aceste firme, nu am niciun plan, doar am avut discuţii cu un prieten din Elveţia care m-a sfătuit să-mi fac o firmă de acest gen", a spus vicele CJC.

Precizăm că Darie are, potrivit ultimei sale declaraţii de avere, un teren agricol şi trei intravilane la Topalu, toate cumpărate, dar şi trei case de locuit şi una de vacanţă, construite în regie proprie în aceeaşi localitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii