Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnaliști dați afară de la o conferință de presă de către președintele PSD Vaslui

ro

17 Jun, 2024 14:43 789 Marime text








 
  • Adrian Solomon, președintele PSD Vaslui, a organizat luni, 17 iunie, o conferință de presă ce a avut ca temă alegerile locale, dar nu a chemat toți jurnaliștii acreditați, iar pe cei care au îndrăznit să vină neinvitați i-a dat afară din sală.

Președintele PSD Vaslui a comparat conferința de presă cu o nuntă, fiind de părere că la o nuntă nu mergi neinvitat, potrivit știripesurse.ro.
La această conferință, reprezentanții social-democrați au chemat toți primarii care au ieșit victorioși în principalele unități administrative din județul Vaslui.
 
Jurnaliștii care puneau întrebări incomode reprezentanților PSD nu au fost invitațiÎntrebat de hotnews.ro de ce nu a invitat la conferință toți jurnaliștii, președintele PSD Vaslui a spus „pentru că aşa am dispus eu”, iar apoi a arătat ușa tuturor jurnaliștilor neinvitați.
De asemenea, Adrian Solomon a adăugat la începutul conferinței de presă că „la nuntă nu te duci neinvitat”
 
Solomon a obținut funcția de președinte al Organizației Județene PSD Vaslui după ce Dumitru Buzatu a fost arestat. De asemenea, el a fost singurul candidat pentru această funcție la alegerile organizate pe 5 aprilie, în județul Vaslui.

Adrian Solomon este membru al Partidului Social Democrat din 2022 și deputat din 2008
În perioada 2004-2008 a fost viceprimar al municipiului Bârlad, iar din 2021 a devenit președintele Comisiei de Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților.

Pe parcursul timpului, deputatul a fost implicat în mai multe scandaluri publice. Un exemplu ar fi incidentul care s-a petrecut în urmă cu 4 ani într-o șaormerie din Capitală. Atunci polițiștii au intervenit ca să-l calmeze pe social-democrat pentru că refuza să poarte mască în interiorul restaurantului.
 
 
 Citește și
 
Liderii PSD și PNL vor stabili în această săptămână data alegerilor prezidențiale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii