Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legitimatii pentru acces in Mamaia

ro

30 Jun, 2002 00:00 1437 Marime text

Surse financiare la bugetul local

Accesul in statiune se va face doar pe baza de legitimatii eliberate de Primarie * Pe faleza vor intra numai masinile care asigura aprovizionarea

Primaria municipiului Constanta a instituit un nou sistem de acces in statiunea Mamaia, care se va aplica pe intreaga durata a sezonului estival, pana la data de 30 septembrie. Accesul in statiune se face pe baza permiselor de libera trecere, eliberate de catre Primarie. Legitimatia de acces la bariere se elibereaza numai pentru autovehiculele achizitionate in sistem leasing, document pentru eliberarea caruia sunt necesare cerere tip, copie dupa actul de identitate (pentru persoane fizice), copie dupa contractul de leasing, copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului, copie dupa certificatul de inmatriculare al societatii sau al punctului de lucru si imputernicirea delegatului, semnata si stampilata de conducerea societatii (pentru persoane juridice). Permisele de libera trecere pentru faleza Mamaia se acorda autovehiculelor cu gabarit de pana la 3,5 tone, care asigura aprovizionarea magazinelor de pe faleza, cu precizarea ca accesul este permis doar intre orele doua si sapte.

Permisul de libera trecere prin statiune "costa" doar 3.000 lei

Pentru eliberarea permiselor, solicitantii trebuie sa prezinte documentatie care sa cuprinda o cerere tip, copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului, o alta dupa autorizatia de circulatie pe trama stradala si, nu in ultimul rand, actele justificative din care sa reiasa necesitatea accesului pe faleza din statiunea Mamaia, acestea fiind contractul, cererea de transport, actul de proprietate, de concesiune sau inchiriere. Pentru libera trecere prin statiune se acorda permis tuturor masinilor cu greutate mai mica de 3,5 tone, care transporta marfa. Contravaloarea legitimatiilor de acces este stabilita prin hotararea Consiliului Local Municipal, fiind de 50.000 lei pe sezon. Taxa perceputa pentru accesul pe faleza este de 65.000 lei pe zi sau 1.374.000 lei pe luna, pentru autovehiculele de pana la 2,5 tone, iar pentru cele de pana la 3,5 tone taxa este de 131.000 lei pe zi sau 2.747.000 lei pe luna. Permisul de libera trecere prin statiune "costa" doar 3.000 lei, exact contravaloarea formularului. Documentele necesare eliberarii permiselor si legitimatiilor de libera trecere se depun la Centrul de Informare pentru Cetateni, din strada Ecaterina Varga nr. 25-27, la inspectorul de specialitate. Legitimatiile de acces la bariere si de libera trecere prin statiunea Mamaia se elibereaza pe loc, iar permisul de libera trecere pe faleza, dupa cinci zile de la depunerea documentatiei, toate fiind valabile pana la sfarsitul lunii septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii