Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii abordează subiectul protocoalelor restante ale USL Cine pune piedici finalizării protocoalelor USL?

ro

02 Jun, 2011 00:19 1036 Marime text
A trecut mai bine de o lună de când pesediştii, liberalii şi peciştii au promis că vor semna şi ultimele cinci protocoale de colaborare între cele trei partide la nivelul judeţului Constanţa. Înainte de sărbătorile pascale, pesediştii de la nivelul organizaţiei judeţene au dat chiar ca ultimatum data de 6 mai filialelor în care sunt probleme în teritoriu, cum ar fi Năvodariul. Chiar dacă problemele par să se fi rezolvat în toate cele cinci filiale, nici până în ziua de azi USL-ul nu a terminat această procedură. Se pare că s-ar aştepta strângerea conducerilor partidelor de la centru la malul mării pentru o şedinţă festivă.

După cum arată informaţiile, nici astăzi, dar nici mâine, nu va avea loc vreo astfel de şedinţă. Coincidenţă cu aceste întârzieri sau nu, astăzi, la Constanţa va fi prezent fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, iar mâine sau sâmbătă va ajunge la malul mării şi Liviu Dragnea, pentru a fi martor la căsătoria lui Sevil Sumanariu, directorul general al Direcţiei Generale de Proiecte din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

În plus, se pare că totuşi liberalii constănţeni se vor reuni azi în şedinţa Biroului Judeţean, unde va fi abordată şi chestiunea referitoare la semnarea protocoalelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii