Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalul Iurin Pancencu, aspirant la mandatul de primar al oraşului Năvodari „Voi face o campanie de aşa natură să câştig alegerile"

ro

08 May, 2012 00:00 3241 Marime text
IurinPancencu.jpgÎn alegerile din 10 iunie, PNL Constanţa va merge pe mâna lui Iurin Pancencu în cursa pentru Primăria Năvodari. Pancencu a fost prezentat ieri, în contextul unei conferinţe de presă, de şeful de campanie al PNL Constanţa, consilierul judeţean Dănuţ Zepa Antonoae. Născut pe 9 iulie 1969, Iurin Pancencu a absolvit Institutul de Marină Civilă Constanţa (Electromecanică navală) şi este administratorul grupului de firme Comprest Util, care are peste 800 de angajaţi.

Potrivit propriilor declaraţii, Iurin Pancencu s-a decis să candideze pentru un mandat la şefia administraţiei publice locale din Năvodari pentru că vrea să-şi implementeze proiectul civic şi politic. Asta după ce, susţine el, până la acest moment, s-a dedicat proiectului familiei şi celui profesional. Iurin Pancencu a declarat că vrea să fie „primarul tuturor locuitorilor din Năvodari" şi că este adeptul încurajării investiţiilor şi al creării de noi locuri de muncă. Candidatul PNL la Primăria Năvodari a menţionat că, în calitate de primar, pe lista sa de priorităţi va fi inclusă şi finalizarea locuinţelor ANL din localitate, dar şi construcţia altora noi. Nu mai puţin important este că Pancencu intenţionează să asigure, conform declaraţiilor sale, transparenţa în ceea ce priveşte hotărârile luate de Consiliul Local.

Întrebat pe ce tip de campanie se va axa, Iurin Pancencu a afirmat: „Voi face o campanie de aşa natură să câştig alegerile".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii