Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie pentru amenajarea parcului din Mihail Kogălniceanu

ro

16 Jun, 2011 00:53 1831 Marime text
MKogalniceanu_primaria.jpgMKogalniceanu_primaria.jpgComuna Mihail Kogălniceanu a demarat procedura de achiziţie pentru reabilitarea şi reamenajarea parcului central din localitatea cu acelaşi nume.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), este vorba despre partea I a lucrărilor de reabilitare şi reamenajare a spaţiului verde. Pentru a afla ce presupune această etapă şi ce include următoarea, l-am contactat telefonic pe primarul comunei, Iosif Valer Mureşan, care s-a rezumat doar la a ne răspunde: „N-am timp să vorbesc acum", după care a încheiat conversaţia telefonică brusc.

Din invitaţia de participare am aflat că valoarea estimată a lucrărilor este de 594.930 de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. De precizat că procedura de achiziţie va avea ca fază finală licitaţia electronică. Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 28 iunie, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei Mihail Kogălniceanu. Ofertanţii trebuie să facă dovada unei cifre medii de afaceri pe ultimii trei ani de 1.100.000 de lei, să prezinte lista principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani şi maxim două contracte de lucrări a căror valoare cumulată să fie egală sau mai mare de 500.000 de lei. Investiţia este finanţată din fonduri guvernamentale şi de la bugetul local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii