Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii PNL Constanța fac scut în jurul lui Ciucă și taxează mesajele lansate la Congresul PSD!

ro

25 Aug, 2024 15:42 222 Marime text

sursă foto: PNL Constanța/Facebook

„România dorită de români sau România dorită de PSD” - aceasta este întrebarea la care peste doar câteva luni vom răspunde cu toții, spune președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă cu trimitere directă la mesajele lansate sâmbătă în cadrul Congresului PSD de la Romexpo

„Românii își doresc o țară liberă, prosperă și sigură, o țară în care fiecare dintre noi să fie liber să-și atingă potențialul. O țară demnă, în care să fie apreciate cinstea, onestitatea și buna-credință. O țară în care statul să nu acționeze ca un dușman al cetățenilor ci ca un partener.
Pe de altă parte, pesediștii își doresc o Românie după chipul și asemănarea lor. O țară în care PSD să controleze economia, justiția și în final viața oamenilor. O țară în care cu toții să ascultăm ordinele venite de la urmașii lui Iliescu, Năstase și Dragnea.

Congresul PSD ne-a demonstrat încă o dată diferența dintre ce își doresc românii și ce își doresc pesediștii. Congresul ne-a demonstrat încă o dată că PSD este incapabil de reformă. Că orice ar face nu se pot rupe de trecutul comunist.

M-am uitat atent la Marcel Ciolacu. Are o privire nesigură, o abordare stângace. Știe foarte bine că aplauzele din sală se vor transforma în curând în huiduieli. Știe foarte bine că cei care îl laudă acum îi vor cere în curând să plece. Așa cum le-au cerut în trecut și unora care se credeau mai tari decât el: Năstase, Geoană, Ponta.

Și mai știe ceva: românii vor alege în turul II, așa cum au făcut de fiecare dată în ultimii 20 de ani, un președinte de dreapta. Românii îl vor alege pentru funcția de președinte al României pe Nicolae Ciucă", susține Huțucă.
 
 
„Nu pot decât să constat că la Congresul PSD tema principală de discuție a fost Partidul Național Liberal. Se pare că suntem foarte importanți pentru pesediști având în vedere că am eclipsat până și viziunea lor pentru România”, a spus și senatorul Septimiu Bourceanu, președintele organizației municipiu Constanța.

 Și prefectul județului Constanța, Silviu Coșa care este vicepreședinte PNL regiunea Sud-Est spune că la Congresul AUR nu s-a discutat „Nimic despre AUR, semn ca blatul cu extremistii este la vedere. 50 de voturi pe secție de votare, pentru Simion de la primarii PSD este doar o simulare? Doar PNL poate bate PSD! Și o vom face!”
 
„ Înțelegem presiunea imensă care apasă pe umerii primului-ministru și ai președintelui PSD, însă considerăm că, din rațiuni politice temporare, acesta încurcă rolul puterii politice cu un joc mărunt de comedie stradală. Ciolacu a fost practic trimis la pierzanie de adversarii săi din PSD. Pentru că votul alegătorilor din dreapta va spulbera, încă odată, un vâslaș ”școlit la vânătoare”, a transmis și deputatul PNL Marian Crușoveanu.
 
Reamintim, PSD a avut sâmbătă un Congres în care Marcel Ciolacu a fost desemnat oficial candidatul PSD la alegerile prezidențiale din acest an. Social-democrații și-au ales și noua conducere. Ciolacu nu a avut niciun contracandidat pentru vreuna dintre poziții.

Congresul PSD nu a fost doar despre alegerea viitorului președinte al partidului sau desemnarea candidatului social democrat la alegerile prezidențiale, cât și despre atacuri îndreptate spre colegii din Coaliție sau către actualul și fostul președinte al României. Marcel Ciolacu i-a criticat în discursul său pe ultimii șefi de stat, pe care i-a descris ca fiind „un președinte turnător și un președinte absent”.


Citește și:
UPDATE Congres PSDFără niciun contracandidat, Marcel Ciolacu ar urma să fie confirmat pentru un nou mandat de președinte al partidului
 


 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii