Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă „Președintele României trebuie decis de români, și nu în urma jocurilor de culise!"

ro

06 Oct, 2024 11:11 236 Marime text



Curtea Constituţională a României a admis, sâmbătă, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate de două persoane şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr. 18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii şi a semnului electoral ale Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidenţiale.

În acest context, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

„De cele mai multe ori, partea a doua sau a treia la un film de succes se dovedește a fi un fiasco. Numai pesediștii n-au aflat asta.

Dacă ar fi aflat, n-ar mai încerca în 2024 să vină cu o continuare a filmului lansat în anul 2.000, film lipsit total de acțiune și suspans, avându-i ca protagoniști pe doi grei ai politicii românești: Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor. Pesediștii cred că pot câștiga cu același scenariu, cu Ciolacu în rol de Iliescu și cu Simion în rolul lui Vadim.
 
Doar așa se explică decizia halucinantă a CCR care a invalidat candidatura Dianei Șoșoacă.
 
E adevărat, nu-mi place și nu ne place Șoșoacă. Nu ne place că e un politician extremist, că e cu rușii și că modelul ei de societate e tirania instaurată de Putin la Moscova.
 
Dar nu pentru aceste motive i-a fost interzisă candidatura, ci pentru că PSD speră că voturile ei îl vor propulsa pe Simion în turul II, alături de candidatul Ciolacu.
 
Suntem în situația în care arbitrii și observatorii încearcă să decidă rezultatul unui meci de fotbal înainte ca echipele să fi intrat pe teren. Or, asta într-o democrație nu se poate! Într-o democrație, cetățenii sunt cei care decid cine câștigă și cine pierde alegerile.
 
Președintele României trebuie decis de români, și nu în urma jocurilor de culise!
 
Pentru noi, lucrurile nu se schimbă deloc! Nicolae Ciucă rămâne singura speranța pentru acea parte a României care consideră că apartenența la valorile euro-atlantice, statul de drept și libertatea economică sunt principii fundamentale care trebuie apărate cu orice preț.
 
Nicolae Ciucă este reprezentantul acelei Românii care nu acceptă și nu va accepta niciodată ca PSD să ia toată puterea în România", susține deputatul Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța..


 
Citește și:


Deputatul PNL de Constanța, Bogdan HuțucăRezultatele sondajului CURS confirmă creșterea susținerii pentru PNL și Nicolae Ciucă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii