Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lipoveanu de la UNPR se lauda cu adeziunile

ro

04 Aug, 2010 01:16 3109 Marime text
UNPR_-_George_Lipoveanu.jpgUNPR Constanţa este un partid modest cu membri de elită, după considerentele preşedintelui.

Chiar dacă unele formaţiuni politice ard în flăcări (ale disputelor explozive sau ale pregătirilor pentru şcolile de vară), cei de la Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), filiala Constanţa, sunt în vacanţă. Aceştia au fugit de politică din pricina căldurilor din ultima vreme, lăsându-l singur pe „moşie" pe preşedintele interimar George Lipoveanu. Aflat singur printre rechinii mai vechi în apele reci ale politicii, acesta a hotărât să se ocupe de organizarea sediilor şi de viitorii membri noi ai uniunii. Chiar zilele acestea, preşedintele interimar va trimite la centru lista cu adeziunile noi din partid. „Când am fost la întâlnirea organizaţiilor, care a avut loc la Botoşani, mulţi lideri de organizaţii se întreceau care mai de care să prezinte mii de adeziuni, însă eu prefer să am oameni puţini, dar de valoare. Aşadar, luna aceasta raportez la centru 1.000 de membri noi", a declarat George Lipoveanu. Aşadar, încă o mie de persoane valoroase ale Constanţei s-au alăturat UNPR. Asta pe lângă celelalte mii de valoroşi din PSD, PNL, PDL, PC. Acest lucru ar însemna ca toată Constanţa să prezinte valori, potenţiale eminenţe politice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florina 06 Aug, 2010 13:02 Bai voi nu vedeti ce fata are asta? Arata el a om de incredere? Eu nu i-as da nici cheile de la garaj sa le tina!
  • Maria 06 Aug, 2010 11:39 Eu mam cam saturat de Mazare asta. Toata ziua in scandaluri si nimic nu a mai facut prin oras. Inventeaza si asta ca Basescu ii pune piedici, ca asa si pe dincolo. Cum facea si Basescu cand era primar. Sa plece Mazare, iar UNPR poate sa il faca. Nu stiu daca cu Lipoveanu asta, dar mai sunt si alti oameni gospodari cunoscuti in CT.
  • George 06 Aug, 2010 10:29 O sa ii fiu recunoscator toata viata domnului Lipoveanu pentru binele pe care mi la facut cand era fetita bolnava. Nu ma bag in politica, desi daca as fi mai destept mas baga. Insa cine vrea sa stie, Lipoveanu e om de mare caracter. Si la cum lam vazut, pe la partidul ala UNPR ii sta bine, cu oamenii mai linistiti, nu la PSD unde a fost inainte si toti laau injunghiat pe la spate
  • Constantin 05 Aug, 2010 12:56 Lipoveanu este un om corect cu multa putere de munca. In ritmul in care se dezvolta cred ca UNPR-ul a depasit UDMR. Poate scapam la alegerile viitoare de partidul ala de tradatori de tara
  • Marius 04 Aug, 2010 19:18 IN CURAND UNPR VA FI UN PARTID DE LUAT IN SEAMA. LE RECOMAND SA PUNA BAZE SANATOASE, CU OAMENI NOI,TINERI, PROFESIONISTI, CHIAR CU EXPERIENTA POLITICA MAI MICA. E UN MOMENT BUN, DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC, CEL PUTIN IN CONSTANTA, UNDE PSD E INROBIT DE MAZARE SI CONSTANTINESCU, IAR PDL E RUPT DE LUPTE INTERNE. CRISTIAN DIACONESCU VA FI PRESEDINTELE ROMANIEI.
  • Marius 04 Aug, 2010 19:09 In curand UNPR va fi un partid de luat in seama. Le recomand sa puna baze sanatoase, cu oameni noi, profesionisti. E un moment bun, din punct de vedere politic, cel putin in Constanta, cu un PSD uzat, inrobit de Mazare si Constantinescu si cu un PDL rupt de lupte interne.Cristian Diaconescu va fi presedinte al Romaniei.
  • Pavel 04 Aug, 2010 14:44 Il cunosc pe nea Georgica. Este unul dintre putinii specialisti pe care ii mai are tara noastra in prevenirea si salvarea de la inec a oamenilor. Un om de suflet si corect. Va face treaba buna cu UNPR
  • Armand 04 Aug, 2010 14:15 Are dreptate. UNPR-ul atrage ca un magnet din ce in ce mai multi membrii noi. Sunt multi care se regasesc in programul si planurile UNPR.