Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT ȘI VIDEO Primarul Chițac, declarații la finalul ședinței CLM Constanța - „În luna decembrie, Cazinoul va fi gata!”

ro

25 Oct, 2024 11:19 474 Marime text
Virgil Chițac, Sursa foto: ZIUA de Constanța


La finalul ședinței CLM CONSTANȚA, primarul Chițac a făcut declarații. Edilul șef a explicat situația CSM Constanța.

Bugetul CSM Constanța pentru anul 2024 s-a terminat. Acesta a fost de 35 de milioane de lei iar cei mai mulți bani au mers către indemnizațiile sportivilor. La finalul ultimei ședințe din acest mandat, primarul Vergil Chițac a oferit mai multe informații cu privire la acest subiect.

La începutul anului, CSM a avut buget de 35 de milioane de lei. Le-am dat bani mai mulți în 2023 ca în 2024 și i-am spus sa aibă grijă. Sunt supărat pe el pentru că nu a înțeles cum să cheltuie banii. El credea că se termină banii și vine la primar și îi dă primarul bani de acasă. Cei mai mulți bani se duc pe indemnizațiile sportivilor. Pe mine mă interesează ca echipele să fie în Divizia A și să facem sport de masă. De la Divizia A și pana în cupele europene e nevoie de mulți bani. Dacă acesta se poate suplimenta prin sponsorizări e foarte bine. O să mă întâlnesc cu mai mulți oameni de afaceri din Constanța pentru a le cere să sponsorizeze echipa”, a declarat primarul Vergil Chițac.

"Pe mine mă interesează să facă performanță. CSM trebuie să suplimenteze bugetul. Eu as vrea ca sportivii din Constanța să facă performanță. Trebuie să avem o paletă largă de sportivi la Clubul Sportiv și sa fim în devizia A" , a punctat edilul sef al municipiului Constanța. Fac apel către oamenii de afaceri sa întoarcă o parte din banii câștigați în municipiul Constanța " a mai adăugat primarul Chițac.


Referitor la Castelul Reginei Maria din Mamaia, Chițac a spus ca tot ansamblu va fi revigorat. Ministrul Culturii nu a putut cumpara terenul, de aceea Municipalitatate l-a cumpărat.

„De azi terenul este în proprietatea noastră. Îl vom trece apoi în patrimoniul Ministerul Culturii ca să poată fi reabilitat, deoarece castelul este al Ministerului Culturii", a menționat primarul.

Acesta a mai spus ca în luna decembrie, Cazinoul va fi gata!

 „Îmi reproșez ca am numit doi oameni nepotriviți​”

"E greu sa spun ce a fost bun. Îmi reproșez ca am numit doi oameni nepotriviți: Horia Constantinescu și Felicia Ovanisian!" , a dezvăluit Vergil Chițac.

"Am greșit ca nu m-am uitat la studii atunci când i-am promovat!"


Citește și:
LIVE-TEXT-VIDEOContre între consilierul USR Cocargeanu și primarul Chițac, Acuzații pe majorarea salariilor(GALERIE FOTO+DOCUMENTE)

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii