Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru salvarea Năvodariului de depozitul de deşeuri al italienilor continuă Aşa arată Rezoluţia prin care s-a început urmărirea penală în cazul fostului primar Calapod (document)

ro

29 Jun, 2011 02:18 2318 Marime text

tudorel-calapod-.jpgÎn Rezoluţia de începere a urmăririi penale date de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa în dosarul nr. 437/P/2011 a fostului primar al Năvodariului, Tudorel Capalod, dar şi a arhitectul şef Mitran Dumitru şi secretara Diana Pătru, şi a funcţionarului Radu Maria de la ADP făcută publică astăzi de către municipalitatea năvodăreană este prezentat pe larg un calendar al evenimentelor care s-au petrecut de la data de 9 iunie 2004 în cazul SC Ecological Center SA şi Primăria Năvodari pentru construirea depozitului de deşeuri din localitate. Împotriva acestora a fost începută urmărirea penală spentru comiterea în manieră expusă, în perioada 10 august 2004 - 2008 a infracţiunii de abuz în serviciu.

În ediţia online puteţi vizualiza textul integral al rechizitoriului care a stat la baza începerii urmăririi penale a celor mai sus amintiţi.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii