Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupu, Dragomir si Hasotti se ocupa de protectie sociala

ro

25 Jun, 2009 02:28 1448 Marime text
initiativa_pnl_mihai_lupu_gheorghe_dragomir_puiu_hasotti.jpgNouăzeci şi trei de deputaţi şi senatori, majoritatea liberali, printre care şi parlamentarii PNL din Constanţa, deputaţii Gheorghe Dragomir şi Mihai Lupu, precum şi colegul lor din Senat, Puiu Haşotti, sunt semnatarii unui proiect legislativ privind modificarea Legii nr. 571/2003. 

Documentul se află la Senat, iar camera decizională este Camera Deputaţilor. Semnatarii propun modificarea articolului 69 din Legea 571 din 2003 privind Codul fiscal, prin mărirea plafonului până la care pensiile sunt scutite de impozit, de la 1.000 de lei la 2.000 de lei. În acest context, parlamentarii care au iniţiat proiectul legislativ vor să vină în sprijinul pensionarilor care primesc pensii sub plafonul de 2.000 de lei pentru a fi scutiţi de plata impozitului de 16%. Demersul social al parlamentarilor PNL (nr cărora li s-au alăturat doar doi deputaţi PD-L) a fost motivat ca fiind o compensare la diminuarea punctului de pensie pentru anul în curs la o valoare de 43,5% din salariul mediu prognozat, ceea ce a afectat puterea de cumpărare a pensionarilor.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • protectie sociala???? 25 Jun, 2009 19:25 Bai nesimtitilor, dupa ce am lucrat pentru voi sa va facem campanie, pentru ca asa ne ati dictat, acum ne da colegul vostru de partid Gheorghe Albu si fratii lui afara!!! Asta dupa ce nu ne-au platit salariile. Si voi va ocupati acum de protectie sociala? Dar pe noi cine ne protejeaza in fata abuzurilor voastre?
  • SA LE FIE RUSINE 25 Jun, 2009 12:55 Mai oameni buni dar astia chiar sint cu capul frate !!!!!! Pai ei si-au batut joc deoamneni de linga ei in mod sistematic atit de votanticit si de angajatii lor .Si pe uni si pe ceilalti iau mintit si lasat de izbeliste ,sa moara de foame si sa se descuecr cu datoriile acumulate.Au mintit si furat statul neplatind darile si asigurarile angajatilor,sa nu mai spun de ce drepturi salariale au avut angajatii lor .....Si ei acum umbla cu prostii de genul asta????!!!!Oare cum se mai suporta? Cirpe in cur....Nici bani asa de multi nu au ma si mir cum de ai mai tine ala in partid ca-l pupau pe tariceanu parca era uns cu miere....Cei si cu tara asta....Hotii si pungasii sint mai presus delege....Ia mai manati mai HAI HAI