Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi avocaţi (video)

ro

16 Nov, 2010 00:00 1661 Marime text
barou_fara.jpgDeşi examenul de intrare în Baroul Constanţa a luat sfârşit, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre emoţiile candidaţilor. Rezultatele vor fi afişate peste o săptămână, iar contestaţiile se depun în termen de 48 de ore de la comunicarea notelor. Din cei 129 de candidaţi înscrişi iniţial, 24 s-au răzgândit pe parcurs.

Examenul de intrare în Baroul Constanţa s-a încheiat, iar rezultatele finale vor fi afişate peste aproape o săptămână. Astfel, emoţiile posibililor viitori avocaţi nu au luat sfârşit. Din cei 129 de candidaţi înscrişi iniţial, dintre care 103 din Constanţa şi 26 din Tulcea, la probele efective s-au prezentat doar 116. Mai mult, alţi 11 candidaţi au renunţat din motive personale. Pentru a intra în Barou, candidaţii trebuie să obţină cel puţin media 7 ,cu condiţia însă ca, la fiecare probă scrisă să ia minim nota 6. Reprezentanţii baroului susţin că se observă o creştere a numărului de candidaţi, fapt îmbucurător pentru instituţie.

Cei 105 candidaţi au susţinut examene la Drept civil, drept penal, drept procesual civil, drept procesual penal şi legea privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii