Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea a interpelat MAI privind desfiinţarea poliţiei din mediul rural

ro

06 May, 2011 01:35 1531 Marime text
Mitrea_Politie_Manuela_Mitrea_2.jpgChiar dacă a fost blamată de colegii săi din PSD Constanţa pentru faptul că a „îndrăznit" să elaboreze o propunere legislativă referitoare la modificarea şi completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, deputatul Manuela Mitrea încearcă în continuare să găsească răspunsuri la întrebările pe care populaţia constănţeană i le pune.

Astfel, aşa cum arată lista interpelărilor deputatului constănţean de la începutul mandatului său, pe ultima poziţie Manuela Mitrea a transmis către Ministerul Administraţiei şi Internelor, ministrului Traian Igaş, o interpelare prin care solicită răspuns la întrebarea legată de posturile de poliţie din mediul rural din judeţul Constanţa care urmează a fi desfiinţate şi, în consecinţă, câţi oameni vor rămâne fără un loc de muncă. Interpelarea a fost înscrisă la secretariatul Camerei Deputaţilor pe 4 mai.

În luna ianuarie a acestui an, şeful IGPR, chestorul Liviu Popa, declara că posturile de poliţie rurală vor fi desfiinţate până cel târziu în prima zi a lunii mai, iar poliţiştii vor lucra ca sectorişti, potrivit unui proiect de reformare pe fond a Poliţiei Române, care va fi public la jumătatea lunii februarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii