Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu anunță construcția unui nou spital județean la Constanța!

ro

12 May, 2024 10:28 1418 Marime text
Premierul României, Marcel Ciolacu, prezent la Constanţa, la lansarea candidaturilor pentru Primăria Constanţa şi pentru Europarlamentare, din partea PSD a anunțat că la nivelul județului Constanța se vor face primii pași pentru construirea unui nou spital județean.

„Am vorbit cu ministrul Alexandru Rafila ( n.r. ministru sănătății) să continuăm atât partea de reabilitare a actualului spital care are probleme de ordin seismic, dar și despre construirea unui Spital Județean nou.

Există la nivelul Guvernului un buffer de 60 de milioane de euro și vom demară documentația pentru un nou spital județean. Aici, Consiliul Județean Constanța trebuia să aibă în plan construirea unui nou spital județean. Cel pe care județul Constanța îl are este vechi. Știu că la Constanța se construiesc alte două instituții medicale, cele de onncologie și pediatrie, dar, ambele au întârzieri. Trebuie să pornim măcar documentația pentru construcția unui spital județean nou”, a afirmat premierul Ciolacu.
 
Ministrul Sănătății Alexandru Rafila vine săptămâna viitoare la Constanța pentru a discuta termenii demarării proiectului noului spital județean, a mai anunțat premierul.
 

Citește și:

Lansarea oficială a candidaților PSD Constanța (FOTO)




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii