Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu nu pleacă din PDL

ro

05 Apr, 2011 02:49 1628 Marime text
stavrositu_delicoti_delicoti_stavrositu.jpgMaria Stavrositu a infirmat zvonurile potrivit cărora şi-ar negocia înscrierea în PNL.

Precizăm că, de-a lungul timpului, la adresa democrat-liberalei au circulat mai multe zvonuri pe la colţul străzii privind plecarea către alt partid, fie el PNL sau UNPR, însă nu a existat nicio informaţie cu caracter oficial pe acest subiect. Democrat-liberala a infirmat ieri, într-o conferinţă de presă, că şi-ar îndrepta paşii către PNL, declarând că nu ştie dacă să dea crezare că acest zvon ar fi pornit de la colegul său de partid, primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Constanţa.

„Eu n-am avut niciun fel de discuţie, nici cu cei de la PSD, nici cu cei de la PNL, şi cu niciun alt partid. Doresc să termin acest mandat", a precizat Maria Stavrositu, catalogând ultimele „noutăţi" legate de persoana sa drept bârfe.

Elementul surpriză al conferinţei în care Maria Stavrositu a liniştit audienţa că nu pleacă nicăieri din partid l-a constituit apariţia neaşteptată a primarului Vasile Delicoti. Dezinvolt, democrat-liberalul a luat loc în prezidiu chiar lângă colega sa, afirmând că a fost o neînţelegere pornită de la faptul că nu s-a făcut diferenţa între o discuţie oficială şi una neoficială.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii