Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matei vrea să cumpere firma lui Tucan

ro

20 Nov, 2008 02:22 2862 Marime text

decupaj_autobuz_jta_02.jpgProblema transportului pe ruta Năvodari-Constanţa s-ar putea rezolva prin achiziţionarea de către administraţia locală, a firmei soţiei lui Jean Paul Tucan.

„Dacă votaţi Matei, aveţi 23" era unul dintre sloganurile cu care actualul primar al oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a încercat să convingă electoratul să-l voteze în 2004 şi în 2008.

Dacă în 2004 năvodărenii au preferat varianta democrată, în 2008, şi problemele din transportul public de călători şi-au spus cuvântul, navetiştii preferând varianta social-democrată. Numai că de la preluarea funcţiei de primar, lucrurile au mers din rău în mai rău în transportul public de călători, culminând cu decizia de concediere a mai multor angajaţi ai firmei de transport a soţiei candidatului perdant la alegerile locale, liberalul Jean Paul Tucan. Tabloul care se înfăţişează în zorii zilei în staţiile de autobuz este dezolant: grupuri mari de navetişti aşteaptă câte un mijloc de transport după care se înghesuie. Iar hârburile care-i transportă par să-şi dea duhul la fiecare hop. Pentru rezolvarea acestei probleme, edilul oraşului va veni în această seară cu un proiect de hotărâre pe care-l va supune spre aprobare Consiliului Local (CL) Năvodari: achiziţionarea unei firme de transport. Nicolae Matei ne-a declarat că este în negocieri cu firma de transport a Alinei Tucan, soţia consilierului local liberal. „Suntem la stadiul de negocieri privind preluarea părţilor sociale-acţiuni, deţinute de cel puţin unul dintre operatorii de transport în comun ce operează între Năvodari şi Constanţa. Discuţiile sunt mai avansate cu firma soţiei consilierului local Jean Paul Tucan, care nu mai are timp suficient să se ocupe de buna desfăşurare a acestei activităţi. Pentru noi, cu această achiziţie, am rezolva multe dintre problemele sociale". Matei a precizat că, dacă negocierile vor eşua, va propune înfiinţarea, în cadrul CL, a unei societăţi care să aibă ca obiect de activitate transportul de călători, administraţia locală urmând să facă demersurile necesare obţinerii licenţei de transport.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii