Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, certat pe blog (video)

ro

26 Jan, 2011 02:35 2042 Marime text
Mazare_Blog1.jpg

În timp ce prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz şi alte autorităţi teritoriale fac orice pentru a micşora numărul magazinelor de vise, primarul Constanţei, Radu Mazăre, nu pune preţ pe cerinţele constănţenilor. Blogul personal al edilului este asaltat de mesaje prin care oamenii îi cer luarea de măsuri împotriva acestei probleme.

Constănţenii sunt disperaţi şi nu ştiu ce să mai facă ca să îl convingă pe edilul de la malul mării, Radu Mazăre, să se implice în eraticarea magazinelor de etnobotanice. Mai nou oamenii au început să scrie pe blogul personal al primarului.....doar doar cineva să se sesizeze.

Domnule Primar de ce nu luati masuri ca si celelalte primarii, in sensul de a inchide "magazinele de vise", se poate foarte usor, se da o hotarare ca aceste magazine sa nu functioneze pe o distanta de 2000 m in jurul oricarei institutii de invatamant, a precizat Gigi Regăteanu. Deşi există o cale prin care se pot intezice produsele etnobotanice, şi anume o hotărîre de consiliu local, Radu Mazăre consideră acest lucru fara nici o valoare din punct de vedere legal.

Printre localităţile unde au fost emise astfel de hotărâri se numără - Medgidia, Năvodari, Ovidiu, Eforie, Lipniţa, Mereni, Mihai Viteazu, Nicolae Bălcescu, iar lista poate continua. În plus, se pare că Radu Mazare se fereşte să vorbească despre acest subiect la fiecare întâlnire cu presa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii