Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre îi face pe constănţeni să plângă

ro

17 May, 2011 00:10 2248 Marime text
blog_mazare.jpgLocuitorii urbei jelesc pe blogul de campanie al primarului - unde nu mai răspunde nimeni de la alegerile trecute - paragina obiectivelor turistice din Constanţa

Primarul Constanţei primeşte, în continuare, reproşuri pe blogul său de campanie de la constănţenii nemulţumiţi de prestaţia edilului.

Un constănţean îi sugerează edilului să ia exemplul altor ţări în administrarea urbei, omul declarându-se impresionat până la lacrimi de paragina obiectivelor turistice din Constanţa, în frunte cu Edificiul Roman cu Mozaic. „Domnule Radu când putem face şi noi aşa ceva în oraşul nostru?", îşi începe constănţeanul mesajul către primar, dându-i un link cu clădiri trăsnite de pe glob în formă de pian, robot etc. „Uitaţi-vă în ce hal este Portul Tomis, uitaţi-vă cum se degradează obiectivele turistice începând de la Muzeul de Istorie. Vrem un primar care să aibă grijă de oraşul Constanţa şi de a-l promova pentru turiştii de afară. Oare ce pot vedea acei turişti când vin şi trec prin acele muzee, mai ales la Edificiul Roman cu Mozaic, acolo când am fost în loc de-a rămâne impresionat mai mult am plecat cu lacrimi în ochi. Muzeul este într-o stare foarte proastă şi în curând cred că se va dărâma. Domnule Mazăre duceţi-vă în Grecia sau Roma să vedeţi acolo muzee şi ce promovare se face la ele, iar la noi mai au puţin şi se dărâmă. Chiar nu puteţi face nimic? De ani buni aştept o schimbare şi mă întreb oare când se va schimba ceva? Când se vor dărâma şi le vom pierde? Aşa că plâng în sufletul meu în fiecare zi când trec prin acea zonă şi mă gândesc ce fac alte ţări şi ce facem noi :(", i-a transmis constănţeanul, care s-a semnat Decebal, pe 15 mai.

„Domnule primar... să vă fie ruşine"

Alţi constănţeni îi bat obrazul lui Mazăre pentru că a omis să pună băncile de odihnă în parcuri. „Domnule primar, ne puteţi spune şi nouă când aveţi de gând să puneţi băncile în parcuri? Nu v-ar fi ruşine că peste tot, în toate oraşele au aşa ceva, numai în Constanţa de ceva ani nu avem posibilitatea de a sta în parc cu copiii noştri. Nu vă mai votează nimeni că vă bateţi joc de tineretul din Constanţa şi de toată lumea. Să vă fie ruşine", i-a transmis primarului Diana, în aceeaşi zi. Opinia tinerei nu a fost, se pare, singulară, un alt constănţean transmiţându-i primarului acelaşi gen de întrebări, rămase fără răspuns. „De ce sunt parcuri fără bănci...? În parcul de lângă primărie nu sunt bănci... Vrem şi noi să stăm pe ceva în parc în afară de pietrele de pe timpul romanilor", i-a transmis Emil edilului, pe 12 mai. În ediţia online puteţi vizualiza integral comentariile postate de aceşti trei constănţeni pe blogul lui Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • asa este 17 May, 2011 22:43 Bai baieti cand PDL o sa dea drumul la bani va avea si Constanta parte de tot ce cer oamenii aici. Eu nu am votat cu Mazare - dar acum as scoate ochii chiorului.
  • olga 17 May, 2011 09:43 CAND ADUCI BANCILE PE FALEZA ???? SA COTEMPLAM PARAGINA IN CARE TE COMPLACI DOMNULE MAZARE ?? S-A DUS DE RAPA TOATA ZONA , DE TU TE PLIMBI IN BRAZILIA POATE PLECI DE TOT