Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre l-a pus la punct pe Banias

ro

05 Nov, 2010 02:38 2762 Marime text
cap_8.jpgBanias a fost atras într-o capcană televizată din care nu a ieşit prea bine

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi senatorul PDL Constanţa Mircea Banias au avut o confruntare în cadrul unei emisiuni televizate.

coada_pensionari.jpgPe fundalul unor cozi imense la centrele de distribuţie a pachetelor de alimente pentru pensionari, preşedintele PDL - filiala judeţeană Constanţa, Mircea Banias, s-a arătat foarte iritat de faptul că fondurile Primăriei merg către aceste pachete, în timp ce restul populaţiei este uitată. „Veniţi la Constanţa să vedeţi cum cad casele din Peninsulă. Fondurile Primăriei merg de ani de zile la pachetele pentru pensionari. Dar aceia sunt alegătorii lui Radu Mazăre", a declarat Mircea Banias. La puţin timp după aceste declaraţii, primarul a avut o replică prin telefon. „Pedeliştii i-ar extermina pe săraci dacă ar putea. Le voi da în continuare pachete, cât timp o să fiu eu primar. Chiar şi UE dă pachete, de la mine a învăţat", a precizat Radu Mazăre. După această declaraţie, senatorul s-a simţit încolţit şi a încercat să „dreagă busuiocul", spunând că, de fapt, se referea la altceva. Din toată această situaţie, Mircea Banias a ieşit foarte şifonat, neştiind că urma să fie confruntat chiar cu cel pe care îl acuza, mai voalat, mai făţiş, de deturnare de fonduri. Peste toate, Mazăre l-a anunţat pe Banias: „Spre cunoştinţa senatorului, în curând voi da în folosinţă 600 de apartamente pentru tineri, iar în zona peninsulară nu putem interveni pentru că acele clădiri au proprietari", a mai completat Radu Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Activistu 05 Nov, 2010 08:16 Ultimii au cuvintu. Ceea ce nu stie POPORU ACESTA DE ADORMITI e ca se lucreaza la un proiect de locuinte sociale care incalca regulile bunului simt. Ceausescu a ridicat multe blocuri asta stim cu toti. Insa unele apartamente stil vagon cu camere gen cutii de chibrit au fost criticate de alesi. Alesii au costruit palate (Casuneanu si nu numai) iar acum se lucreaza la un proiect prin care obliga primariile sa infiinteze locuinte sociale pe ori ce structura solida. Culmea e ca se incalca suprafata locuibila chiar si cea impusa de CEAUSESCU. Atentie. La chinezi lucrurile stau cu totu altfel. Orice constructie care nu respecta normele e pusa la pamint si se reconstruieste altele moderne. Fara discriminare sau ura de clasa. Poporu e stapin nu ca la noi.