Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre le-a cerut voluntarilor lui Palaz analizele

ro

14 Apr, 2011 02:23 1760 Marime text
cap_4.jpgDupă ce a fost de acord ca prefectul Claudiu Palaz să-i dea un număr de 20 de voluntari pentru a-i ajuta pe angajaţii Primăriei Constanţa la distribuirea pachetelor pe care administraţia locală le dă vârstnicilor, ieri, prefectul a primit de la Radu Mazăre o adresă prin care cere ca aceşti voluntari să aibă analizele medicale la zi.

„Domnul Mazăre mi-a spus că toate persoanele care îl vor ajuta, voluntarii, trebuie să fie instruiţi întâi la sediul punctului de distribuţie din strada Duiliu Zanfirescu nr. 4 şi, mai mult, trebuie să aibă analizele medicale corespunzătoare.

voluntari_copii_2.jpgDrept pentru care, azi (n.r. ieri) voi convoca o comisie prin care voi cere lista cu persoanele care au distribuit până acum ajutoarele şi dacă au analizele la zi. Dacă nu aveau, atunci este o problemă şi le voi aplica sancţiuni", a spus prefectul. O parte dintre voluntarii pe care i-a găsit prefectul sunt elevi de la Liceul Carol I şi de la Liceul Virgil Madgearu, iar ceilalţi sunt angajaţi în alimentaţie publică, pe care unii agenţi economici i-au pus la dispoziţie pentru cele câteva zile cât se va face distribuţia pachetelor bătrânilor. „Mi se pare că atunci când ceri un lucru, trebuie mai întâi să-l îndeplineşti tu", a conchis Palaz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii