Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre şi Constantinescu, acuzaţi de dispreţ faţă de şefii din teritoriu Vrabie - „S.O.S. - Lideri locali, salvaţi-vă demnitatea!"

ro

18 Apr, 2011 02:49 1578 Marime text
cap_8.jpg„Dacă vor vrea şi la Peştera protocol, îi anunţ că doar la Peştera va fi semnat, nu ne vom duce noi la Constanţa. Ei sunt cei care au nevoie de noi şi nu noi de ei", a transmis edilul

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, lansează un apel către liderii organizaţiilor locale PSD şi PNL din judeţ, în contextul în care mai-marii de la judeţ au preferat ca protocoalele de colaborare în cadrul Uniunii Social-Liberale să fie semnate la Constanţa şi nu în fiecare comunitate locală în parte.

„Vreau să lansez un S.O.S. şi să le transmit liderilor locali să-şi salveze demnitatea. Asist cu mare dezamăgire şi regret cum liderii locali sunt chemaţi la apel într-un moment în care conducerea judeţeană a celor două partide - PSD şi PNL - ar fi trebuit să se deplaseze în teritoriu, în semn de preţuire faţă de alegători. Sunt dezamăgit şi văd că acest comportament, de dispreţ la adresa tuturor, fără excepţie, inclusiv la adresa municipiului Medgidia, care este al doilea ca mărime în judeţ, continuă. Inclusiv acest municipiu, care cuprinde un mare număr de alegători, nu a fost preţuit la adevărata sa valoare, şefii organizaţiilor locale PSD şi PNL fiind chemaţi să semneze protocoalele la Constanţa, şi nu în teritoriu, aşa cum cred că ar fi fost firesc", a declarat primarul comunei Peştera.

Valentin Vrabie a precizat că, în comuna pe care o reprezintă, protocolul USL va fi semnat doar în cazul în care şefii de la judeţ ai PSD şi PNL se vor deplasa în localitate.

„Constantinescu şi Dragomir se cred înconjuraţi de yesmeni"

„Probabil că în viziunea lui Nicuşor Constantinescu şi a lui Gheorghe Dragomir, preşedintele liberalilor, toţi sunt nişte yesmeni, care trebuie să răspundă la apel fără să crâcnească, fără să aibă dreptul la demnitate. Dacă vor vrea şi la Peştera protocol, îi anunţ că doar la Peştera va fi semnat, nu ne vom duce noi la Constanţa. Ei sunt cei care au nevoie de noi şi nu noi de ei", a subliniat primarul Vrabie. Edilul comunei Peştera este de părere că această modalitate de încheiere a protocoalelor cu şefii de organizaţii din teritoriu la Constanţa demonstrează faptul că atât preşedintele organizaţiei judeţene PSD Constanţa, Radu Mazăre, cât şi prim-vicepreşedintele Nicuşor Constantinescu nu arată respectul cuvenit faţă de liderii locali.

„Nu vă lăsaţi umiliţi!"

„Nu ştiu dacă mai era nevoie, însă Mazăre şi Nicuşor Constantinescu - această echipă care «preţuieşte» electoratul - au dat dovadă încă o dată de dispreţ faţă de liderii locali, pe care nu au vrut decât să-i umilească chemându-i la apel, chiar dacă tocmai ei sunt cei care au nevoie de şefii de organizaţii locale. Încă puţin şi vor chema fiecare cetăţean al judeţului Constanţa la cheremul lor", a precizat Valentin Vrabie. Primarul din comuna Peştera a lansat cu acest prilej un apel către şefii de organizaţii locale din judeţul Constanţa care încă nu au semnat protocolul: „Stimaţi colegi, nu vă lăsaţi umiliţi! Reprezentaţi nişte comunităţi şi corect ar fi să le reprezentaţi cu cinste şi cu demnitate, nu să mergeţi în genunchi în faţa unor oameni fără Dumnezeu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii