Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, tras de mânecă pentru câinii vagabonzi şi pentru lipsa spaţiilor vezi

ro

04 Apr, 2011 02:41 1446 Marime text
Constănţenii continuă să-i transmită primarului Constanţei, pe blogul de campanie al acestuia, ceea ce-i nemulţumeşte. Chiar dacă nu este un dialog, ci un monolog - pentru că nu li se răspunde niciodată -, oamenii tot postează mesaje adresate edilului, în speranţa că cineva le va vedea.

Printre subiectele cel mai frecvent abordate de către locuitorii urbei se numără problema câinilor vagabonzi şi a spaţiilor verzi.

„Domnule Primar, în calitate de cetăţean al oraşului Constanţa, îndrăznesc a vă supune atenţiei încă o dată o problemă care trenează de ani de zile, cea a câinilor comunitari. Locuiesc în zona Far, lângă Şcoala nr. 16, şi am rugămintea ca instituţiile abilitate ale primăriei să găsească soluţii de strângere a câinilor vagabonzi, deoarece numărul lor este destul de mare, sunt agresivi, noaptea produc foarte mult zgomot şi sunt un pericol pentru copii în special", i-a transmis Ionuţ G. lui Radu Mazăre, prin intermediul unui mesaj postat pe blog pe 31 martie, la ora 22.47.

Constănţeanul i-a transmis edilului să amenajeze în municipiul Constanţa un nou parc, de dimensiunile celui din Tăbăcărie, care, în timpul administraţiei Mazăre, şi-a redus treptat dimensiunile fiind mărginit de fel şi fel de construcţii semeţe. „Tot cu această ocazie, doresc să vă propun amenajarea unui nou parc de dimensiunile celui din Tăbăcărie, cu locuri de joacă pentru copii. Motivele pentru care vă fac această propunere sunt, în opinia mea, următoarele: nevoia de mai mult spaţiu verde pentru recreere, supraaglomerarea zonelor verzi deja existente, accesul mai facil către astfel de zone verzi şi pentru locuitorii altor zone ale oraşului", i-a recomandat constănţeanul edilului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 04 Apr, 2011 08:56 Mazare este tras de maneca pt multe lucruri care nu le-a mai facut de 6 ani.A sosit momentul sa ne lase ,sa plece unde vrea numai sa scapam de el sa danseze pe la alte mese ca noi suntem plictisiti de el si cred ca si el de noi atata timp cat nu-l mai interesam nici noi nici Constanta.