Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre vrea în instanţă pentru recuperarea subvenţiei de la Guvern pentru căldură

ro

01 Apr, 2011 01:32 1718 Marime text
cap_1.jpgEdilul constănţean, Radu Mazăre, a susţinut ieri, la sfârşitul şedinţei de Consiliu Local, că a primit o parte din banii pe care statul trebuia să-i dea pentru subvenţia pentru căldură, însă doar o parte foarte mică.

„Am primit nişte bani din suma pe care trebuia să o primim, cam 25% din sumă, în timp ce oraşele portocalii au primit 80%. Situaţia este foarte gravă", a declarat edilul. Acesta a mai spus că se gândeşte chiar să dea da în judecată statul pentru recuperarea sumei, mai ales că sunt restanţe mari şi din anii trecuţi pe care nu i-a recuperat nicidecum. Povestea cu datoriile istorice pe care statul le are către municipalitatea constănţeană datează de ceva vreme, la un moment dat se vorbea despre introducerea unor praguri graduale pentru acordarea acestor subvenţii, în funcţie de veniturile fiecărei familii în parte.

La începutul acestui an, primarul Radu Mazăre spunea că Executivul are de achitat 22 de milioane de lei către municipalitatea constănţeană, reprezentând cota din subvenţia termică pe care ar fi trebuit să-i achite până la începutul lui 2011.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii