Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Vioricăi Dăncilă pentru mama Luizei şi mama Alexandrei

ro

03 Oct, 2019 22:37 1538 Marime text
Joi noapte, Viorica Dăncilă a declarat în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, că strigătul familiilor celor două fete ucise de Gheorghe Dincă este unul cutremurător, unul de speranță.

”Pentru mine, acest strigăt este cutremurător. Este un strigăt de speranță. Această tragedie a zguduit întreaga țară. Autoritățile au greșit enorm față de cele două familii. Vă spun asta ca mamă. Ca premier, am destituit, am luat măsuri legislative, dar nu e de ajuns." , a declarat premierul în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu.


 De asemnea, Dăncilă a abordat și subiectul conflictului stradal din fața Palatului Parlamentului, în urma căruia un om a murit, iar altul a fost grav rănit.
 

,,Zilele trecute a fost o bătaie în fața Parlamentului. Imediat am chemat la mine factorii de răspundere și mi-au spus că nu se poate face un control pentru că nu avem ministru.
Dacă eu făceam acest lucru și ceream demisia șefului DIICOT, era linșaj. Este un dublu standard. Eu nu îl cunosc pe șeful DIICOT.  ”, a mai declarat Viorica Dăncilă.


Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii