Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu se zburleste la organizatiile PNL

ro

24 Jan, 2009 01:57 962 Marime text
Mihai_Lupu.jpgMembrii Biroului Permanent Judeţean al PNL s-au reunit, ieri, la sediul organizaţiei municipale a partidului.

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Mihai Lupu, a cerut secretariatului ca la această şedinţă să se prezinte o situaţie a activităţii filialelor din teritoriu şi a rezultatelor înregistrate la alegerile locale şi parlamentare de anul trecut. „Inclusiv activitatea organizaţiei municipale Constanţa va fi analizată. Funcţie de aceste rezultate, coroborat cu ceea ce am simţit noi, candidaţii, vom decide asupra birourilor permanente din acele localităţi", a declarat liderul PNL înainte de începerea întrunirii BPJ. Lupu a explicat că, în cazul în care se dovedeşte ineficienţa unora, se va impune să ne reorientăm către alte persoane care să permită revitalizarea şi mobilizarea exemplară a liberalilor.
În altă ordine de idei, tot în cadrul BPJ al PNL Constanţa s-a decis angajarea unei case de avocatură care să-i sprijine pe directorii şi funcţionarii publici ce au fost demişi de actuala putere din funcţiile de conducere deţinute. „Toţi erau conştienţi că, nefiind la guvernare, nu mai puteau rămâne în funcţie, numai că, de această dată, s-a încălcat legea. Vor face plângeri, chiar plângeri penale, dacă este cazul, împotriva abuzurilor comise asupra membrilor noştri, a foştilor directori care au fost demişi fără să li se facă o analiză a îndeplinirii criteriilor de performanţă", a anunţat vicepreşedintele PNL Constanţa, deputatul Mihai Lupu.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii