Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minca de la AJOFM incurca notificarile primariilor

ro

03 Aug, 2010 00:00 1724 Marime text
p1-minca_-_romulus_minca.jpgNormal ar fi fost ca, până la această dată, primăriile din judeţul Constanţa să fi depus deja notificările cu privire la persoanele disponibilizate la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. 

Cu toate acestea, adevărul este altul. Ordonanţa nr.63/2010 din 30 iunie cerea să se facă restructurări în toate unităţile administrative, astfel că, în termen de o lună de la data emiterii actului, în toate primăriile din Constanţa trebuiau să se facă disponibilizări. Directorul AJOFM Constanţa, Romulus Mincă, a spus că „au depus notificările câteva primării“. În realitate, purtătorul de cuvânt, Gabriela Spătaru, are alte date, din registre. „Numai o singură primărie a depus notificare, pentru disponibilizarea a 24 de persoane, dar în luna iulie. Pentru august şi septembrie nu avem nimic“, a precizat Gabriela Spătaru. Cum termenul legal de efectuare a disponibilizărilor a trecut, iar la AJOFM nu există nicio notificare, înseamnă că cineva nu respectă legea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Minca 11 Sep, 2010 19:33 Si ce daca?
  • cetatean 03 Aug, 2010 21:56 Pai,mai are timp Minca sa se ocupe de serviciu?El se ocupa de Banias,ii sufla in k... Eiii,minca.daca pica Banias pici si tu