Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modernizarea infrastructurii, inclusiv investiții esențiale pentru județul Constanța în atenția Comisiei pentru Infrastructură de Transport din cadrul PNL

ro

26 Sep, 2024 13:30 556 Marime text



Comisia pentru Infrastructură de Transport din cadrul PNL își reafirmă angajamentul ferm referitor la dezvoltarea durabilă a infrastructurii de transport din România, considerând acest obiectiv strategic esențial pentru creșterea economică a țării.


„Ne concentrăm pe toate domeniile de transport: rutier, feroviar, naval și aerian, pentru a asigura o conectivitate eficientă și modernă la nivel național.
Până acum, Comisia a elaborat documente importante, cum ar fi Planul Investițional pentru Dezvoltarea Infrastructurii de Transport 2020-2030, susținut de guvernul liberal. Acest plan este baza viziunii noastre pe termen lung, iar rezultatele sunt deja vizibile în proiectele de infrastructură demarate și în progresul constant pe care îl vedem.
În prezent, lucrăm la elaborarea noului Program de Guvernare 2024-2028, care va continua și va extinde direcțiile strategice începute în 2020. Acest program va reflecta angajamentul ferm al PNL de a accelera și finaliza proiectele importante pentru conectivitatea și modernizarea infrastructurii naționale, inclusiv investiții esențiale pentru județul Constanța", susține reprezentantul județului în cadrul Comisiei, deputatul PNL, Marian Crușoveanu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii