Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu crede că Mironescu va candida contra lui Mazăre Chiru - „PDL Constanţa stabileşte candidatul, nu grupări sau indivizi"

ro

19 May, 2011 03:12 1893 Marime text
Chiru_Mironescu_Gigi_Chiru_2.jpgPreşedintele organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, consideră că zvonurile referitoare la faptul că Laurenţiu Mironescu ar urma să fie candidatul organizaţiei la Primăria Constanţa sunt doar speculaţii.

„Nu este stabilit candidatul pentru Primăria Constanţa şi nici măcar nu ştiu dacă domnul Mironescu este interesat să candideze. Nu mi-a transmis nimic în sensul acesta şi oricum este prematur să vorbim acum", ne-a declarat Gigi Chiru.

Chiru_Mironescu_Laurentiu_Mironescu_3.jpgDemocrat-liberalul, care de altfel a spus în repetate rânduri că principalul său obiectiv este acela de a-l da jos pe Mazăre, este de părere că zvonul privind candidatura lui Mironescu la Primăria Constanţa a fost lansat din tabăra pesedistă. „Este posibil să fie o speculaţie marca celor care le tot lansează la adresa organizaţiei. Oricum, organizaţia va fi cea care va stabili candidatul, nu anumite grupări sau indivizi", a subliniat Chiru. De precizat că am încercat, în repetate rânduri, să-l contactăm telefonic pe Laurenţiu Mironescu pentru a afla şi punctul său de vedere referitor la acest zvon, însă nu a fost de găsit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii